TroyRanki VanessaCo SonWhitmo liverpool tröja barn Merry MartyStil

Men alla Villas nya spelningar är verkligen stödjande för ett triumvirat av spelare som har lett klubbens renässans. Det kommer att bli liverpool tröja en enorm överraskning om Grealish, McGinn och Douglas Luiz inte spelar för en av Europas superklubbar inom några år. De är elitfotbollsspelare som, precis som Mahrez / Kante / Vardy-axeln i Leicester City, är spelar för en klubb långt under deras faktiska nivå. Inte konstigt att Villa har katapulterat upp bordet. .
Bertrand Traore har psg tröja inte varit lika effektiv som de andra fyra, även om en mycket förbättrad uppvisning mot West Brom borde starta sin Villa-karriär. Högerbacken Matty Cash har varit särskilt imponerande, vilket ger Villa en penetration från höger som har hjälpt till att avlasta trycket från Jack Grealish. Ross Barkley gjorde före hans skada ett ännu bättre jobb med att dra försvarare bort från Villa-kaptenen för att ge Smiths anfallsspel en extra dimension.
För spel som 3-0-segern mot Arsenal eller 7-2 mot Liverpool, omplacerade Villa den djupt liggande försvaret och motattackstrategin under förra säsongens stora flykt, medan för segrarna mot Leicester City, Fulham och West Brom de lekte med en attackerande avsikt möjliggjort av kloka sommarsigneringar. .
I sällan har Premier League-klubbar en hitfrekvens på fem av fem på en sommaröverföringsmarknad, men det verkar vara fallet med Villas sommarrekrytering – och det har lett till ett skifte tillbaka mot barcelona tröja den progressiva besittningsfotboll som Smith fick sitt rykte. Som en följd av detta har Villa, nästan unikt i Premier League, två olika spelstilar de kan växla mellan..

LouieFros fotbollströja barn eget tryck ElmaStrei

YWVLakesh Nederland drakt ChesterNa

ThedaJord goedkope voetbalshirts RevaQsmxi

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami