KeenanGsb Francesco LavadaFis dortmund tröja Trena SiennaShu

Det kan bero på hur säsongen avslutas och samtalet han har med Ancelotti om hur mycket han skulle spela nästa säsong. AC Milan är beredda att överföra kapten Alessio Romagnoli inför sommarmarknaden.
Den italienska landskampen betraktas som en av Milanos mest säljbara tillgångar – och kommer att tas ut av de fallna jättarna fotbollströja sverige i slutet av denna säsong.
Tuttosport säger att Milan behöver inkommande pengar för att balansera böckerna och är redo att liverpool tröja göra stora försäljningar i sommar. Barcelona är bland jättar som är angelägna om Rossoneros kapten, och katalanerna är angelägna om att hitta en ny defensiv signering för nästa säsong. .
Sky Italia säger att Barca frågade efter försvararen i samtal med Milan om Jean-Clair Todibos avgång. Medan det inte finns några omedelbara planer på att underteckna den italienska landskampen, har Barca honom på sin lista över potentiella framtida tillägg.
Romagnoli är attraktiv för Barca-ledningen eftersom han kan spela i mitten och även på vänster sida av försvaret. Under tiden är ett flytt till Milan nu nära Todibo efter att han hade personliga samtal med Rossonero-chef Ricky Massara i fredags.
Barcelonas försvarare Serginio Dest ser fram emot att ansluta sig till Christian Pulisic för USA: s landslag. . Både Dest och Chelsea-vingen Pulisic har atletico madrid tröja valts ut för kommande vänskapsmatcher mot Wales och Panama.
Paret har bara spelat en gång tillsammans för staterna ‘, en 3-0-förlust mot Mexiko förra året. Barcelonas hjälte Rivaldo har inga problem med kommentarer från Real Madrid-målvakten Thibaut Courtois om LaLiga-titeln..

VanessaPa Fodboldtrøjer Børn JosephAsh

AshleyKir spanien tröja WillaYard

Bernadett Sverige tröja BessieAlo

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami