Francesco WinfredCo RickStand psg tröja Clarissa AdamMcRae

Hasenhuttl sa till reportrar: ‘Det ser inte bra ut. Det var precis framför mig juventus matchtröja och vi känner till hans historia med knän. The Saints vann en anmärkningsvärd 4-3-seger vid Aston Villa och var 4-0 i ett skede av spelet.
Southampton-manager Ralph Hasenhuttl fruktar en långvarig uppsägning för stjärnan Danny Ings. Han hoppas kunna locka några av de mest lovande talangerna från hela Europa som ett sätt att tävla med ligans större pojkar med en mindre budget.
Ralph Hasenhuttl är känd för sin utveckling av unga spelare och deltar i en översyn av alla avdelningar på klubben. . sverigetröja barn SaintsMarching.com föreslår att klubben får sällskap av Paris Saint-Germain och två italienska klubbar i hopp om att underteckna Masevo.
Ings är också en pressande framåt, något som Saints-chefen Ralph Hasenhuttl ser som ovärderlig. Han satte 25 mål förra termin, varav 22 i Premier League, och är deras främsta attackhot.
Och Daily Mail hävdar att Southampton på ett otydligt sätt berättade för dem att de inte är intresserade av att sälja Ings. . Spurs vill lägga till ytterligare en mittback i sin grupp, även om de säkrar Gareth Bale på lån från Real Madrid.
Tottenham har avvisats av Southampton efter en förfrågan angående anfallaren Danny Ings. Han sa till Run of Play-podcasten: ‘Jag ser absolut ingen bayern munchen tröja anledning till varför han inte borde vara i Englands trupp. Han hade precis 22 mål under en Premier League-säsong..

JohnieDen Frankrig trøje IHFLarafk

LincolnKi spanien tröja TonyaHbhk

SkyeJoqpr maillot de foot MarcosMul

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami