FelixPann BeulahHar JMCChrist real madrid trøje Lavonne RozellaLa

Van Dijk var urokkelig i forsvaret, personificeret af hans real madrid trøje perfekt glidende tackling for at nægte Dele Alli at skyde i 2. halvleg. Verdens førende forsvarsspiller var solid som altid i hans sides 1-0-sejr mod Mourinhos Spurs.
Magpies-kampen ude på Wolves var bestemt ikke anderledes, idet Dubravka trak to redninger i verdensklasse, som han ikke havde ret til at trække af. Den slovakiske international har været i fin form for sent, og førende ligaerne ‘redder stødende og løbende bjærgningspunkter for manchester city tøj hans side. .
tribalfootball ser på de bedste kunstnere fra 22. kampdag i Ugens Tribal Football Team. Det var en god uge for Manchester-klubberne, med både rød og blå sejre med store margener, samt Everton og Watford, der fortsatte deres gode form med imponerende sejre.
Premier League-løbet køres tilsyneladende allerede i januar, hvor Liverpool stryger langt foran forfølgelsespakken efter deres 0-1-sejr mod Tottenham sammen med Leicesters 1-2 nederlag for Southampton.
I mellemtiden har Taulant spillet hele sin pro-karriere i Schweiz og har været i Basels bøger. . Imidlertid havde han en sæson på udlån hos Grasshoppers.
Taulant Xhaka, 29, er i øjeblikket hos FC Basel i Schweiz og siger, at han og Granit er tæt på hinanden. Broren til Arsenal-midtbanespilleren tryk på fodboldtrøje Granit Xhaka indrømmer, at de planlægger at spille sammen inden deres pension..

WinnieRan spanien tröja VerenaBeh

DarcyRdao fotball drakt EllaCooks

ChadWains england tröja SophieMat

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami