AshleeRat PatrickNo Eloiseozp billige fodboldtrøjer Bertha PIDFinley

United – der kun krævede uafgjort for at nå de sidste 16 – faldt bagud i 109 sekunder og var to nede med 13 minutter på uret, da de kæmpede for at tilpasse psg trøje sig en tweaked fem-mands back-line tirsdag.
Angelino scorede åbneren, og Manchester City-låntageren satte Amadou Haidara til det andet mål, før Justin Kluiverts afskårne finish gav sidste sæsons semifinalister yderligere åndedrag.
Solskjaer ‘United samledes sent på grund af Bruno Fernandes’ liverpool trøje straffe og udskiftning af Paul Pogba’s hoved i løbet af 135 sekunder, men de kunne ikke finde den nødvendige udligning for at sende dem igennem. .
På trods af at skipper Harry Maguire frikendte Solskjaer for enhver skyld for hans valg af taktik, i stedet for at pege fingeren på Uniteds dårlige forsvar for alle tre mål, holdt nordmanden hænderne op for det dyre tab.
Leipzig fik en bange i Red Bull Arena, der krævede et reaktionsstop fra Peter Gulacsi i de sidste sekunder for at forhindre Nordi Mukiele i at sætte bolden i sit eget net og gøre det til 3-3.
Bundesliga-high-flyers Leipzig er nu i mandagens lodtrækning til knockout-fasen, og hovedtræner Julian Nagelsmann roste sine spillere for at grave dybt for psg trøje at komme videre sammen med Paris Saint-Germain. .
Nagelsmann var utilfreds med Uniteds to mål og hævdede, at Ibrahima Konates udfordring på Mason Greenwood ikke burde have resulteret i et straffespark, øjeblikke før Pogba’s hoved bøjede ind fra Maguires krop..

KashaMack voetbalshirts EldonFrie

LeannaPal maglia Francia SusanaxvL

BudBorges maglie di calcio a poco prezzo TimothyDa

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami