AnhOgden JaunitaDa VioletRve mattia de sciglio Rosetta EileenAir

Hvis det skulle ske, er der ingen tvivl om, at Messi ville være en stor succes. Enhver, der antyder, at han ikke kunne håndtere den fysiske fysik i engelsk fodbold, overdriver Premier League’s betydning groft; han har revet engelske sider fra hinanden tidligere, og når han spiller i Guardiolas messi tøj system, ville han finde enorme mængder plads i den sidste tredjedel.
Dette er helt sikkert Messis førstevalg. Han ville elske at blive genforenet med Pep Guardiola, der først konverterede spilleren til en falsk ni-position og inspirerede de barcelona trøje bedste præstationer i sin karriere, da Barcelona vandt to Champions League. Messi er også meget nære venner med Sergio Aguero, som kunne hjælpe med at overtale sin landsmand til Manchester appel. .
Men det er meget usandsynligt. Messi ser ud til at ikke være en Barcelona-spiller i meget længere tid. Her er de fem klubber, der kunne gøre noget for ham: Dette er et beregnet træk fra verdens største spiller nogensinde, og på ingen måde en beslutning, han har taget let eller i øjeblikket. Presset har været i opbyggelse i nogen tid, og da væggene kollapser omkring ham, ønsker Messi måske. En tidlig afskedigelse af den afskydte præsident Josep Maria Bartomeu og en betydelig magtoverdragelse til Messi kunne overbevise ham om at vende om. .
Klubben bestrider denne kendsgerning og udløser en bitter intern kamp, ​​der skal vare i hele vinduet. arsenal trøje Hans kontraktklausul bestemmer, at Messi skal informere klubben om, at han agter at forlade inden den 10. juni, og mens det giver Barcelona den juridiske fordel, mener Messis folk, at forlængelsen af ​​sæsonen ud over den oprindelige slutdato betyder, at spilleren er inden for hans ret til at udløse klausulen..

MarilouJa fotballdrakter GuyFeezuu

Norasrptd billige fotballdrakter CrystalCh

EmilieMar fotbollströja AdriannaB

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami