Addievidj JannieKet DeneseArc real madrid tröja billigt Nolan LeilaniFf

Den tidigare PSG-stjärnan Jerome Rothen har fortsatt sin tirad mot fotbollströja sverige Tottenham-backen Serge Aurier. Paret har kolliderat genom media över Auriers påståenden att han ‘gärna återvände till PSG – trots hans ökända Periscope-explosion för tidigare lagkamrater och tränare Laurent Blanc innan han såldes till Spurs.
Rothen förklarade på RMC: ‘Aurier säger att han inte kände Periscope och att han inte visste att folk tittade på dem … Vi måste sluta rava. . Även om du inte vet, borde du veta att det du ska säga kommer att vidarebefordras på internet.
Under helgen förklarade Aurier att han skulle välkomna chansen att återvända till PSG – ett påstående Rothen har hånat. Han sa till real madrid tröja billigt RMC: ‘Det är alltid samma tanke, många spelare säger: det är mitt hjärta. Jag har en sak att säga till Serge Aurier. Det får mig att skratta när han sätter på Paris Saint-Germain-tröja – han var väldigt bra ganska snabbt. .
Rotherham-chef Paul Warne tror att Dan Barlaser är en chans att spela för Newcastle United mot West Ham United i helgen. Mittfältaren tillbringade förra säsongen på lån på Rotherham med Warne, som gärna skulle teckna honom igen.
Rotherham United-chef Paul Warne har förklarat att Newcastle United återkallar Dan Barlaser från sitt lån. Barlaser har varit en nyckelspelare för Millers i League One den här säsongen och hjälpt dem att inter tröja driva på automatisk uppflyttning tillbaka till Sky Bet Championship..

Wilfredte fotbollströjor HeleneHan

MervinpyY Maglie Calcio Poco Prezzo MabelMarr

WillardRi Kroatia drakt LizetteTr

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami