Utaqhjjcv MyrtisCat GladisSep spanien Fodboldtrøje Amy GusRosenb

Adama indrømmede også, at han har talt meget med Ansu Fati, Barcelonas spændende vidunderbarn, der også er i det spanske hold. Calciomercato.com siger agent Jorge Mendes har taget kontakt med Juve for at advare dem om Adamas tilgængelighed.
Mendes har et godt forhold til begge klubber og har tilbudt Adama til Juve for € 70 mio. Mendes tager sig også billige fodboldtrøjer af Juve-stjernen Cristiano Ronaldo. tyskland Fodboldtrøje . Hos Juve kunne Adama ses som en erstatning for Douglas Costa, der er blevet tilbudt klubber i hele Europa.
Wolves er kommet videre til kvartfinalen i Champions League med en 1-0-sejr over Olympiakos på torsdag. Når han talte efter kampen, så Wolves-skipper Coady frem til at møde den spanske klub i næste runde.
Nuno har, foruden at binde sin egen fremtid til klubben ved at underskrive en frisk treårig aftale, for nylig bundet nøglespillere Conor Coady og Raul Jimenez. .
Traore er også klar til at følge trop snart, og Nuno – hvis side rejser til Leeds mandag aften – sagde om situationen: ‘Hvad jeg kan sige om dette er Adama er glad for at være her.
Den 24-årige fik sin debut mod Portugal og kom også fra bænken mod Schweiz, før han blev inkluderet fra off mod Ukraine.
Hvis han så disse spil og var stolt af Traore, sagde Nuno: “Jeg spanien Fodboldtrøje ser alle de kampe, vores spillere er involveret i – nogle af dem lever, nogle af dem optager jeg og ser alle de minutter, vores spillere spiller..

EnriqueSp maglie di calcio a poco prezzo KendraMul

TorriNall fotballdrakter TriciaPur

KaiThurbe Nuova Maglia Calcio BrigetteB

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami