GladisIiw DanielaMe WilfredoF fodboldtrøjer til børn Sam RileyForb

I den tredje episode af Movistar tyskland Fodboldtrøje + ‘s Iker Casillas-dokumentar, Colgar las Alas, mindede den tidligere Real Madrid-stjerne om at vinde de ottende og niende Champions League-kroner og den hårde konkurrence, han havde med andre målmand César Sánchez.
Vanskeligheder med at starte med Real Madrid: ‘Jeg husker, at klubben havde underskrevet César, men han var udlånt i Valladolid. Jeg fortsatte også med at gå spil for spil. Jeg vidste, at han ville komme tilbage, men dybt inde var jeg ikke’ t bange. Hvis han spillede glimrende for Real Madrid, ville jeg gerne gøre det endnu bedre ‘.
Vejen til Octava: ‘Vi var hjemme til Manchester, de forsvarende europæiske mestre. Vi fik et godt resultat fra første etape. Derefter gik vi til Old Trafford og leverede en komplet præstation. Den dag var som om spiller på Puerta Bonitas grund. billige fodboldtrøjer . Derefter stod vi League over for Bayern. Jeg havde aldrig oplevet en Champions League-semifinale før, og det var helt massivt. Jeg spillede ikke så godt som jeg havde på Old Trafford, men det var uforglemmeligt.
Finale mod Valencia: ‘Det var som om vi vidste, at det hele skulle blive godt. Jeg følte, at jeg kunne klare situationen’. Konkurrence med César Sánchez: ‘Den konkurrenceevne, vi havde, er alt sammen i fortiden nu. Men det bedste, der kunne være sket med mig, var at skulle konkurrere med César. Det fik mig til at modnes meget hurtigt, han var 10 år ældre end mig. . Det var ikke en sund konkurrence, men det var meget god konkurrence. Det er svært for målmændene at komme godt ud, når I begge konkurrerer om fodboldtrøjer til børn et sted i siden. Jeg var lidt bange for César. Han havde haft flere gode sæsoner i Valladolid. Men som det viste sig, vandt Madrid Champions League. og en ung dreng som mig løftede Europacupen ‘..

IsabellSp fotballdrakter JessicaAm

BrendanSx maglie di calcio a poco prezzo PrestonPq

IsabellSp fotballdrakter JessicaAm

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami