KingLewan RomaDrury LarhondaR kjøpe fotballdrakter på nett Micheal HildredOg

Davies innrømmet: ‘Vi er ganske Billige liverpool Drakt skuffet over å bare komme bort med et poeng, spesielt etter å ha gått videre som vi gjorde. Ok, vi falt dypere i andre omgang, vi inviterte litt mer press, men vi holdt dem til halvsjanser og Hugo trakk ut en virkelig god redning.
En sen straffe konvertert av Bruno Fernandes avlyste Steven Bergwijns åpning for Spurs. Tottenham-bakspiller Ben Davies innrømmer at det var skuffelse i hjemmekledningsrommet etter fredagens 1-1 uavgjort mot Manchester United.
Han la til: ‘Alt du vil gjøre som spiller er å spille spill og være involvert i de beste spillene, og det ble brått og riktig stoppet på den tiden. . Men Billige arsenal Drakt nå føler vi at alt er på plass for å komme i gang igjen.’
Da han snakket til klubbens offisielle nettside, sa Davies: ‘Det er en enorm kamp i sesongen vår. Hvis vi starter på frontfoten, kan det virkelig gi oss en stor plattform og tillit til å presse på resten av sesongen.
Spurs går inn i kampen på åttendeplass, fire poeng bak femteplasserte United og ytterligere tre bak Chelsea på fjerde. . Tottenham-bakspiller Ben Davies sier at de kommer til å seire mot Manchester United for sesongstart.
Aurier henviste til media som spyttet mellom Rothen og Patrice Evra etter feiringen av sistnevnte Billige bayern munchen Drakt forrige sesong da Manchester United slo PSG ut av Champions League..

TracieSch Fußballtrikots NoemiPjt

ChangFarr Jalkapallo Pelipaidat Halvalla FernandoR

RaleighLh voetbalshirts MichelleG

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami