JanisVonD BrentFahe KeeshaDel fotballdrakter design Myra ScottyJan

Borussia Dortmunds Jacob Bruun Larsen har også blitt diskutert på utlån, men foretrekker et permanent trekk og har rivaliserende interesse fra Billige real madrid Drakt klubber i Tyskland. Den unge skuddstopperen er et mål for Premier League-klubben, da de mistet Dean Henderson, som drar tilbake til Manchester United.
Og Sky Sports sier at Cherries avslått et tilbud på 12 millioner pund til målvakt nr. 1. Mens et stort pengetilbud kan være for mye å avvise, vil ikke kirsebærene selge Ramsdale billig. .
The Red Devils Billige arsenal Drakt vil ha en partner for Harry Maguire, med Victor Lindelof som fortsatt ikke overbeviser Ole Gunnar Solskjær. ESPN sier United har Nathan Ake, Tyrone Mings og Alessio Romagnoli som de tre alternativene for sommeroverføringsvinduet.
United vil ha en venstrebenet spiller slik at Maguire kan spille på høyre side av midtforsvaret, hvor han er mer komfortabel. Solskjær mener å legge til en av disse spillerne vil øke konkurransen om plassene og gi dem mer dybde, spesielt hvis de selger Chris Smalling, Phil Jones og Marcos Rojo.
Mings og Ake kan være tilgjengelig mot lave avgifter hvis klubber, Bournemouth og Aston Villa, rykker ned. . Bournemouth var villig til at Eddie Howe fortsatte å være ansvarlig i Championship neste sesong.
Daily Mail sier at Howe vil ta en pause fra ledelsen etter at han forlot Bournemouth lørdag. Det er forstått at Bournemouth var villige til å la Howe fortsette å lede dem etter at de kom Billige arsenal Drakt tilbake til mesterskapet, men 42-åringen følte at hans regjering nærmet seg slutten, og at klubben ville ha nytte av en ny start og ny retning..

NydiaKrau fotbollskläder barn billigt LateshaJe

LSUHassan fotball drakter BorisCran

VirgilKon Jalkapallo Pelipaidat Halvalla OmaRoland

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami