BonitaMon Randelljg CarrollBe fotballdrakter til lag Layne ColetteHu

Laget har bare mottatt gode nyheter om hans fremgang, og en spiller sa liverpool Drakt at alle daglig snakker med Jiménez for å sjekke ham. Wolves-forsvarer Conor Coady snakket om situasjonen til den meksikanske angriperen før kampen mot Liverpool denne søndagen.
Chelsea-trener Frank Lampard sier at Blues-fans kan drømme om å vinne Premier League-tittelen, selv om han advarte om at hans side må fokusere på å forbedre seg etter å ha flyttet seg på toppen av tabellen.
Chelsea klatret til toppen av toppen foran søndagens barcelona Drakt nord-London derby mellom Tottenham og Arsenal, og Liverpools oppgjør med Wolves etter å ha overvunnet Leeds United 3-1 lørdag. .
Olivier Giroud, Kurt Zouma og Christian Pulisic scoret for Chelsea, som flyttet et poeng unna konkurrentene Tottenham og forsvarende mester Liverpool, om enn midlertidig.
Chelsea er 13 kamper ubeseiret på tvers av alle konkurranser og ni i Premier League midt i en økende følelse av tro på Stamford Bridge, hvor et begrenset antall fans fikk delta i kampen midt i koronaviruspandemien.
Alderen var 34 år og 66 dager, og Giroud – som nettet fire mål i Chelseas Champions League-rute i Sevilla – er også den eldste spilleren som noensinne har scoret i seks påfølgende Premier League-starter.
Lampard la til: ‘Virkelig fornøyd i dag. . Det har vært en vanskelig periode med skaden for ham, og han blir frustrert på en god måte fordi han vil spille. Etter å ha spilt 60 pluss minutter mot Sevilla visste jeg at dette spillet ville trengt enorm energi for spillerne og syntes det var lurt liverpool Drakt å starte ham på benken..

MicheleWi Billige Fodboldtrøjer ThurmanBu

ReneeOzt voetbalshirts RobStegal

KatlynBin goedkope voetbalshirts ZandraCat

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami