RussellBo EdgardoSl BerndStre fotbollströjor tradera Sylvia MartaWilt

I en intervju som publicerades i Tuttosport förra tisdagen, samma dag som Uniteds Champions League-nederlag på Österrike tröja RB Leipzig, väckte den frispråkiga agenten återigen spänningar genom att säga: ‘Jag kan säga att Pogbas scen i United är över. ‘
Paul Pogbas agent, Mino Raiola, har medgett att den franska mittfältaren inte lämnar Manchester i januari, en vecka efter att han hävdade att den 27-åriga ‘karriären på Old Trafford var’ över ‘.
Och PSG-mannen ser också fram emot mötet. Trots att han är skit i helgen hoppas han att han kommer att vara redo för nästa års kollision och han var tillräckligt positiv för att skicka ett meddelande till Messi. . ‘Vi ses snart, Brasilien tröja min vän,’ kommenterade han tillsammans med några berättande emojis.
Den brasilianska sa nyligen att han ‘älskar att återförenas med spelaren, han delade en försvarsproblemande framåtlinje på Camp Nou för några år tillbaka, och många observatörer antog att han menade för argentinern att flytta till Paris. Något att Barçabönorna kan vara ganska nöjda att se. Men medan vi väntar på upplösningen i just detta kapitel i det argentinska geniala ‘karriären – det är mer än troligt att det kommer att ske nästa sommar – tanken på att se de två sydamerikanerna på fältet mot varandra är en lockande. .
Uppenbarligen är den utmärkande slipsen Paris Saint-Germain och FC Barcelona, ​​en som väcker minnen från några magiska / obehagliga föreställningar i Argentina landslagströja UEFA: s showpiece-tävling. Och denna dragning bör också se två högprofilerade tidigare lagkamrater möta var och en andra: Neymar Jr och Lionel Messi..

AdrianneK voetbalshirts EricBzgmj

ShonaGrim fotbollströja MargotihI

HNMDanuta maglie di calcio a poco prezzo BettePant

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami