RodolfoSe SelenaGat JayDeSatg Bayern Munchen tröja Dorris RetaTrent

Belgiens No1 sa: ‘Tillbaka från inneslutning efter två månaders borta och vann tio matcher … Jag litade på mitt lag att vi kunde vinna. Real Madrid-målvakt Thibaut Courtois insisterar på att Barcelona inte förtjänar Bayern Munchen tröja att utnämnas till LaLiga-mästare.
Han är för att avsluta säsongen och tror att det skulle vara extremt orättvist för honom och hans lagkamrater i Real Madrid om Barcelona skulle vinna ligan som standard. .
Real Madrid-målvakt Thibaut Courtois insisterar på att deras chocknederlag mot Cadiz kan vara positivt. Courtois sa, ‘Vi måste analysera matchen och titta på saker. Vår första halvlek var mycket dålig, jag blev kallad till handling tre eller fyra gånger, Billiga Juventus tröja vi vann inte våra enskilda strider och de var bättre än oss i nästan alla avdelningar. Gaffern gjorde förändringar i pausen och vi var bättre i andra halvlek, men vi lyckades inte göra mål eftersom de är en mycket välorganiserad sida som försvarar mycket bra. Det är riktigt tufft när du går bakom sådana lag. .
Han fortsatte: ‘Ett nederlag är alltid bra eftersom det ger dig ett väckarklocka för att komma tillbaka till jobbet, inse de saker vi gör dåligt och förbättra. Billiga Liverpool tröja Vi borde inte fästa för mycket vikt vid det. Det är ett nederlag, i synnerhet måste du vinna dina hemmamatcher, men spelen kommer nu tjockt och snabbt och vi måste göra en bra prestation mot Shakhtar, vinna matchen och åka till Camp Nou i självsäker humör..

RMMLolagl maglie di calcio a poco prezzo HugoStear

JettCushi fotbollströjor HughSamaz

EarleoeA fotbollskläder barn billigt ClarenceW

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami