PorfirioT LonnyGvzp TarenPwqc Tyskland Drakt Chara BretZqtz

Franskmannen er ute av favør i Juventus, hvor han knapt har sett noen spilletid siden han kom fra PSG om sommeren. Juventus Drakt Nå kunne han være på farta igjen.
Calciomercato rapporterer at Rabiot er interessant United, spesielt hvis de selger Paul Pogba. Og Everton ville også være på jakt etter en midtstopper av sitt kaliber, da manager Carlo Ancelotti ønsker å bygge et lag som kan utfordre for europeisk fotball.
Manchester United styrker interessen for Everton-spissen Dominic Calvert-Lewin. . Calvert-Lewin har ‘beundrere’ på Old Trafford for Newcastle United Drakt sin angrepsevne, spesielt de fremadrettede luftduellene i åpent spill, mottak i boksen og skyting.
Og dette har vist seg i nøkkelstatistikk, med 23-åringen som scoret flest mål uten straff i Premier League denne sesongen ved å finne nettet 11 ganger.
Everton-stjernen har også den 10. mest berøring i boksen, er den tredje for luftballer vunnet, andre for totalt skudd på målet og tredje for hodeskudd på målet. .
Athletic sier at Ole Gunnar Solskjærs side Spania Drakt angivelig spurte om 23-åringen i løpet av sommeroverføringsvinduet, med Everton verdsatt ham til 80 millioner pund.
Statistikken hans vil appellere til Solskjær ettersom rapporten sier at de er ‘høyere enn noen i United’. Manchester Gigant Ryan Giggs har avvist en påstand om angrep mot ham..

Modestakh Jalkapallo Pelipaidat Lapsille TXRRamonx

CyrusSaav voetbalshirts GarryTyne

MarjorieR fotbollströjor AracelyHe

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami