PenelopeM MyrnaQzkh Jacquelyn Bayern Munchen fodboldtrøje Jess LinneaPdc

Han sagde, ‘Xavi er uden tvivl en fantastisk træner. Jeg arbejder dagligt med ham og de mange lederskabskvaliteter, han havde som spiller, har han nu som træner.
Tidligere Arsenal- og Villarreal-stjerne Santi Cazorla siger, at Xavi er på vej til til sidst at tage ansvaret for Barcelona. Arsenal håber, at Aubameyang kan score målene for at fyre dem til Napoli fodboldtrøje top fire i denne sæson, mens de også sigter mod at vinde Europa League.
Den tidligere Arsenal-midtbanespiller skrev: ‘Godt gået bro’ sammen med tre bøjede bicep-emojier. . Cazorla, der var i Arsenal i mange år under Spanien trøje Arsene Wenger, skrev en meddelelse om støtte på sociale medier til Auba.
Arsenal-legenden Santi Cazorla sendte tillykke til klubkaptajnen Pierre-Emerick Aubameyang, efter at sidstnævnte underskrev en ny kontrakt. Han tilføjede: ‘Det er ikke let for enhver manager nu at være som Wenger eller Ferguson. Jeg kan ikke forudse, hvor længe han bliver hos Arsenal, men jeg tror, ​​at han også kan gøre en stor karriere i Arsenal, og han er en ordentlig for Arsenal.
Men Cazorla fortalte Goal: ‘Ja, jeg troede, at han ville blive manager i fremtiden. . Selv da jeg spillede med ham, viste han stor ledelse i omklædningsrummet.
Gunners har kun vundet to af deres syv kampe siden spanieren overtog styringen i december og erstattede Unai Emery. Villarreal-veteranen Santi Cazorla støtter den tidligere holdkammerat Mikel Arteta for succes som Uruguay trøje Arsenal-manager..

CindaGmal voetbalshirts ConnorLem

FlorianAl Fußballtrikots HannaFeth

ScarlettD voetbalshirts ChunKrieg

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami