NateJolle BerndMose MauricioC Real Madrid fodboldtrøje Shannan LionelSho

Chelsea-backen Reece James føler, at han har bevist sig Premier League-klasse denne sæson. Han tilføjede: ‘Han ville tilmelde mig til Derby i januar sidste år, men det gik ikke igennem. Panama trøje Jeg var glad for at spille på Wigan.
England under 21-backen afslørede, at Lampard forsøgte at bringe ham til Derby i januar sidste år, men det blev ikke noget, fordi han var tilfreds med latikerne.
James er glad for at have handlet under en legende i Stamford Bridge efter at have vendt tilbage til sin drengeklub efter en vellykket lånetid i Wigan. . Han mindede om Four Four Two: “Jeg blev ført ind i Chelsea-omklædningsrummet, Tjekkiet Hjemmebanesæt de gav mig en skjorte, og alle spillerne underskrev den, inklusive John Terry og mange andre.
I en tale til Bleacher Report sagde James: ‘Jeg ville sandsynligvis have De Bruyne. Begge er gode til deres position. På spørgsmålet om, hvem han hellere ville se tilbage i en Chelsea-trøje, De Bruyne eller Liverpool-angriberen Mohamed Salah, indrømmede James, at der ikke var meget at vælge mellem parret, men valgte Citys talismaniske belgiske. .
Chelsea-back, Reece James, vil byde Manchester City-angriber Kevin de Bruyne tilbage til klubben. James, der talte under en Ask Me Real Madrid fodboldtrøje Anything Q \u0026 amp; A med Bleacher Report, har tippet England Under-19 midtbanespiller Anjorin til at følge trop.
James, 20, er blandt dem, der har imponeret siden starten af ​​den nye kampagne sammen med medforsvarer Fikayo Tomori og angriberen Tammy Abraham..

CarolSwaf Fodboldtrøjer Til Børn GretchenM

VeraRojas fotballdrakter barn LatishaKe

TitusLaru maillot de foot DamarisHe

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami