LukeSidhu MalissaBi TyroneHut Athletic Bilbao Jalkapallo Paidat Elisha SherriWar

Paineen alaisena Ole Gunnar Solskjaerin tulevaisuus Manchester Unitedissa on epävarma. Mutta Daily Mail ilmoittaa, että United tukee manageria huolimatta Mestarien liigan irtautumisesta ja Mauricio Pochettinon saatavuudesta. Sky Sportsin mukaan United on kiinnostunut Atlético Madridista oikeassa -takaisin Kieran Trippier.
– Real Madrid onnistui saavuttamaan Espanja Paita Pitkät Hihat 16 viimeistä päästäkseen päävalmentaja Zidanen paineeseen. Diario Golin mukaan Zidane on kuitenkin ilmoittanut Madridin presidentille Florentino Pérezille, että hän todennäköisesti lähtee kauden lopussa riippumatta siitä, mitä tapahtuu. . Valencia Kolmas Pelipaita Raportin mukaan Zidanelle luvattiin Pogban, Liverpoolin tähden Sadio Manén ja Rennesin keskikenttäpelaajan Eduardo Camavingan sopimukset.
Pogba erottui penkiltä, ​​kun United pudotettiin Mestarien liigasta 3: 2-tappiossa RB Leipzigille tiistaina. Se tapahtuu sen jälkeen, kun ESPN ilmoitti, että Valioliigan jättiläiset epäilivät, onko Juventuksella tai Real Madridilla – seuroilla, joihin Ranskan kansainvälinen joukkue on ollut vahvimmin sidoksissa, – varaa 27-vuotiaalle.
Manchester United haluaa myydä Pogban tammikuussa Raiolan viimeisimmän purkauksen jälkeen The Sunin mukaan. Pogban tulevaisuudesta on jälleen tullut keskustelukohta Unitedissa sen jälkeen, kun hänen agenttinsa Mino Raiola sanoi, että keskikenttäpelaaja halusi lähteä. . Ja Valioliigan jättiläiset saattavat olla valmiita toteuttamaan sen.
Paul Pogba voisi lähteä Manchester Unitedista jo ensi kuussa, kun taas Zinedine Zidanen sanotaan katsovan Real Madridin poistumista. Hänestä tuli myös ensimmäinen pelaaja Euroopan Cup / Barcelona Vieraspelipaita Mestarien liigan historiassa, joka teki 20 tai enemmän maalia useammalle kuin yhdelle kilpailulle, hallittuaan sen myös Barcelonassa..

LeonelBri goedkope voetbalshirts ArielleAe

TrinaFree maglie di calcio a poco prezzo MellisaCl

IsiahOkee Fodboldtrøjer Til Børn PhoebeWeb

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami