LiamvvJvy AmeeWereb TheresaEd Arsenal Drakt Rosalind MauriceMc

Den franske siden er villig til å betale forsvarerens Arsenal Drakt oppkjøpsklausul på 12 millioner euro og håper å friste ham til klubben før Los Colchoneros kan gjøre sitt eget trekk.
Marca melder at Rennes angivelig har gått foran Atletico Madrid i løpet av å signere den lovende ghanesiske forsvarer Salisu. Men de følger utviklingen og vil være forberedt på å ta midtbanespilleren på lån.
Med den sveitsiske landskampen som koster Gunners rundt £ 35 millioner, kan overgangsavgiften være en snublestein. Guendouzi er for tiden utlånt i Hertha Berlin, og Xhaka har fått økt kritikk av disiplinen etter hans røde kort mot Burnley. .
Matteo Guendouzi og Granit Xhaka PSG Drakt blir overvåket av den franske siden Rennes, sier Foot Mercato. Det rapporteres også at West Ham og Leeds har prøvd lykken i noen tid, men til ingen nytte.
Forholdet mellom de to klubbene er i god form etter å ha kommet til enighet om overgangen til Edouard Mendy fra Rennes til Chelsea i sommer.
Stopperen sluttet seg til Chelsea som gratisagent etter å ha kommet fra kontrakt hos PSG etter Champions League-finalen nederlag mot Bayern München. . I løpet av sine åtte år med pariserne vant Thiago Silva syv Ligue 1-titler, var en fem-gangig Coupe de France-vinner og en seks-gang Coupe de la Ligue-vinner.
Han sa også: ‘I år er han også i et flott lag med store ambisjoner PSG Drakt og som gjør en fantastisk start på mesterskapet etter en veldig stor rekruttering..

EdithPres fotbollströja barn eget tryck GDMQuenti

DarrinElz fotballdrakter på nett CedricKpu

PetraPrew fotballdrakter LinnieBlo

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami