KarryZnh HildredAl PenniChar fodboldtrøjer Sven YongVizjm

Gillespie har tilbragt de sidste to sæsoner på det skotske Premier League-side Motherwell, men hans kontrakt sluttede sidste måned. Og 28-åringen er blevet snappet af Magpies for at give konkurrence for Martin Dúbravka og Karl Darlow.
Magpies-chef Steve Bruce tilføjede: ‘Vi er meget glade for at byde Mark om bord velkommen. Han var her, da han var Køb Atletico Madrid Trøje ung, og han har gjort det meget godt. Daily Record siger, at den engelske Premier League-klub er opsat på at lande den 28-årige og er klar til at fortælle Well om deres intention om at tale med målmanden, der vil være ude af kontrakt om sommeren. .
Og det kunne se en overraskelse tilbage til St James ‘Park for målmanden, der kom gennem Køb Liverpool Trøje ungdomsrækkerne ved Toon. Gillespie er blevet målrettet af Newcastle-chef Steve Bruce, der ønsker en erfaren skudpropper til at give konkurrence til nr. 1 Martin Dubravka.
Hans nuværende back-up-keepere, Karl Darlow og Rob Elliot, vil begge være uden kontrakt i slutningen af ​​sæsonen og sandsynligvis flytte væk. Sommersigneringen fra Ajax fik sin første store chance i Premier League denne sæson mod Burnley lørdag. .
Han var fremragende, da Blues løb væk 3-0 vindere takket være mål fra Ziyech, Timo Werner og Kurt Zouma. Tottenham-chef Jose Mourinho foretog Køb Brasilien Trøje en linie for Leicester City-vingen Demarai Gray efter søndagens sejr.
Rapporter forud for weekenden hævdede, at Spurs igen kiggede på Gray, der er faldet ud af favør under Brendan Rodgers og kunne være tilgængelig på en nedsat prisaftale med den 24-årige uden kontrakt næste sommer..

CathyKava maglie calcio a poco prezzo HomerBeak

SheltonPa Nuova Maglia Calcio MarlysPar

VitoWarre voetbalshirts ShaycpSl

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami