Christope ReeceMcke MarcelaGk Barcelona Kotipelipaita Christian EleanoreI

Tanskalainen puolustaja vaatii, että kahdeksan vuoden seurassa olonsa jälkeen hän tuntee olonsa kotoisaksi eikä ole koskaan ajatellut lähteä. Christensen on myös innoissaan Ajaxin Espanja Kotipelipaita keskikenttäpelaajan Hakim Ziyechin ja RB Leipzigin hyökkääjän Timo Wernerin saapumisesta.
Leicester Mercuryn mukaan Fuchsin on vielä tehtävä päätös Leicester Cityn tulevaisuudestaan ​​ja harkitsee pysyvää muutosta New Yorkiin. Veteraani vasemmanpuoleista puolustajaa haetaan vielä vuodeksi Citystä ja managerista Brendan Rodgersin vaikuttavien esitysten jälkeen Ben Chilwellin varatoimittajana.
Jos Fuchs joutuisi kuitenkin pysymään King Power -stadionilla, hän aloittaisi Getafe Vieraspelipaita kuudennen kauden klubissa, mikä kaksinkertaistaisi alkuperäisen aikomuksensa. . Kun Fuchs liittyi Schalkesta, hänellä oli suunnitelmia lähteä vain kolmen vuoden kuluttua, ennen kuin jatkoi uraansa New Yorkissa, jossa hänen vaimonsa ja lapset asuvat pysyvästi.
Viime viikolla 34. syntymäpäiväänsä juhlannut itävaltalainen on myöntänyt olevansa epävarma tulevaisuudestaan, koska hän kaipaa perhettään.
Pulisic kärsi takaiskusta toipumassa takaraajojen ongelmasta, joka on osoittautunut itsepäisemmäksi kuin luultiin. . Pulisic kävi läpi rasituksen skannauksen ja osallistui jopa kevyeen harjoitteluun, Valencia Jalkapallo Paidat mutta on vasta aloittamassa ensimmäisen joukkueen paluuta.
22-vuotias aloitti Chelsean ottelun Burnleyä vastaan ​​viikko sitten, ennen kuin vetäytyi ennen lähtöä. Manchester Cityn kapteenin on määrä allekirjoittaa Lazio Bosman-siirrossa Mestarien liigan kampanjan lopussa..

CelsaAlfa Maglie Calcio Poco Prezzo MadisonXe

Friedayhn Fodboldtrøjer Til Børn Marcellaj

Kattiemnw fotball drakter SallieFre

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami