AlvinSier DemetriaB BridgetCx fotballdrakter med navn Ervin JanetDull

Slike uttalelser burde ikke komme som en overraskelse for de som fulgte Jaidis spillekarriere. Det var en hard og målbevisst mentalitet som førte Jaidi dit han er i dag. Det var derfor han vant over 100 landskamper for Tunisia. Billige real madrid Drakt Det er derfor han tjente et trekk til Bolton Wanderers i Premier League i en alder av 29. Og det var derfor da muligheten kom til å forlate Southampton U23 for USL-klubben Hartford Athletic, tok han det med begge hender.
Jaidi har ikke kuttet båndet med Southampton helt. Hans flytting til Amerika er ‘en del av en 12-måneders utstasjonering’ fra de hellige som tar sikte på å skape et langsiktig partnerskap over Atlanterhavet. . Hartford vil få muligheten til å lære av et Premier League-antrekk og signere real madrid Drakt spillerne sine – Tyreke Johnson kom på lån i februar – mens Jaidi tar det første skrittet på sin seniorledelse.
Det har ikke vært en enkel overgang for Jaidi gitt den nylige koronaviruspandemien. USL ble tvunget til å stanse sesongen – som nå er blitt presset tilbake til 3. mai – bare to dager før Hartfords åpning med New York Red Bulls II. Kraften som ble bygget over preseason, som inkluderte seks seire fra syv kamper, ble plutselig kastet bort. Situasjonen ble forsterket for Jaidi da familien hans ble tvunget til å avbryte turen 1. . april for å bli med Billige arsenal Drakt ham i Amerika.
Jaidi er fortsatt trygg i Connecticut til tross for at Hartford bare er en to-timers kjøretur fra New York City, for tiden Coronavirus-episenteret i USA. Han sier at en normal åtte timers rutine har hjulpet ensomheten, og har brukt tiden med trening, filmer, lesing, FaceTime med sine nærmeste, og selvfølgelig coaching via internett. Dette inkluderer regelmessige møter med ansatte og spillere for å analysere video, samt arbeid med angrep og defensiv taktikk..

BrockBaum Maglie Calcio Poco Prezzo ChantalAl

AnnisskL Køb Fodboldtrøjer BrookeGre

LeanneGoo fotbollströja barn eget tryck JermaineT

EngagementGrade: NATotal votes: 0
ClarityGrade: NATotal votes: 0
RespectfulGrade: NATotal votes: 0
Referenced-backedGrade: NATotal votes: 0
Guests can't vote - please login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Close Bitnami banner
Bitnami